Från pepparkakeland

Sverigedemokraternas främsta mönsterland är Ungern efter den radikala bruna utveckling som där skett under senare år. Den utdragna falangstrid som pågått inom SD kan förenklat sägas gälla vilket ungerskt parti som ska uppfattas såsom broderparti: det i majoritet regerande, kryptofascistiska Fidesz eller det öppet nazistiska Jobbik som i det senaste parlamentsvalet fick 17 procent av rösterna. SD:s ungdomsförbund har redan splittrats i två förbund med samma namn: Sverigedemokratisk ungdom (SDU).

Ihärdiga rykten har sedan en tid gjort gällande att liknande läge nu uppstått även inom faderpartiet. Efter mönster från de rättrogna ungerska partibröderna i Jobbik kommer utbrytargruppen att anta namnet Svindryk förkortat SD. Officiell partibildning sker vid årsskiftet. Bekräftelse från en centralt placerad läcka har inkommit i form av avslöjande kampanjmaterial för en kommande, landsomfattande lansering:

nazze

Maskoten Nazze (SD)

Så här i juletid passar det särskilt bra med repriser såsom det ultimata uttrycket för tradition. Här är en hälsning signerad salig Vreeswijk med text av salig Forsell. Den tillägnas särskilt alla fascistoida element världen över, vare sig intoleransen och hatet vilar på en kvasireligiös grund, faktiskt religiös fanatism eller, såsom de numera plägar i Europa, praktiseras på mer eller mindre sekulär frilansbasis:

Till alla mina trogna läsare kort och gott:

Jag önskar eder alla en fröjdefull jul!

2 reaktioner till “Från pepparkakeland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s