Rättning höger!

M vill se skärpta straff för sexbrott och föreslår också att området till ”alla delar” ska ”kartläggas”. Oklart dock vad som inbegrips i ”alla delar”, förutom parametern etnicitet förstås. Hmm … kön kunde kanske vara en annan intressant parameter, eller varför inte yrke? För att kunna ställa kulturarbetare mot jurister, bara som exempel.

4 reaktioner till “Rättning höger!

    1. Nog så relevant. Fast Sundsvall lär inte kunna matcha vår kommunala kartpåsättande bock. #metoo-upproret sprider sig till många andra branscher rapporterar media, t.ex. till vården. I Gävle har enligt lokalpressen en överläkare utan gränser varnats för två fall av ovälkomna närmanden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s