Saliga äro de handlingskraftiga

December 2015, klimatmötet COP21 i Paris:

Tiden rinner iväg … sanden ner i timglaset. Men så … plötsligt händer det … hå och hej med farbror Wallenberg:

4 reaktioner till “Saliga äro de handlingskraftiga

    1. Intressant och tankeväckande artikel, den hade jag helt missat. Lagom är bäst heter det, eller hette. Min nyårsönskan får bli starten av ännu en folkrörelse, nylagomismen, som återupptar kampen mot de sju dödssynderna, inte minst girighet, frosseri och högmod.

      1. Här har du medlem nummer två! Läste om en skådis häromdagen, en av alla ”hundra” snutspelande skådisar i nån av alla ”hundra” deckartjattristesser. Trots en ganska normal och till synes ödmjuk inställning kunde han inte låta bli att berätta att han i dag var god för över 30 miljoner. Stackars man.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s