3 reaktioner till “Förmiddagsdialog i midvintertid

  1. Folket bor nära polcirkeln. I landet råder vinter, i norr sju månader om året, i söder tre. Och vintern kommer varje år. Varje! Trots detta lever slaskpressen gott på att varje år det blir halt påminna om just denna: halkan. Man berättar att det blir halt av is. Och av snö. Och av både is och snö.

    Säger denna eviga upprepning något om folket? Eller säger den mer om människorna bakom de tidningar som har spelbolagsettor på nätversionerna och massor med rubbar av typen ”klicka-här-små-barn-så-får-ni-se-nåt-som-inte-är-möjligt”.

    1. Ja, många rubbade rubbar blir det. Apropå rubbar så har jag inte kunnat undgå att notera hur löpen riktat sig mot en allt äldre målgrupp, många krämpor blir det. Vilken himla tur då att ”kvälls”-tidningarna kommer bara några timmar efter morgontidningarna; gamlingarna får ju inte vara uppe så länge på eftermiddagen numera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s