Helrenovering

En beställning av några bilder av retrokaraktär gav mig anledning att granska bilderna på nytt. Det visade sig att de två äldsta inte alls höll det mått jag numera har. Tekniken såväl bakom som framför tangenterna har lyfts en hel del sen bloggens barndom.

Här är de två objekten med sin nyvunna patina:

 

SD Profil

 

Dödsannons

Även om de kan tyckas väldigt lika de gamla bilderna är de omgjorda i grunden i minsta detalj, alltså precis vad biltillverkare brukar framhålla när en ny årsmodell lanseras som är till förväxling lik tidigare års.

Ett nytt retrogalleri finns dessutom upplagt med länk i vänsterspalten.

5 reaktioner till “Helrenovering

    1. Ja, Postnord hinner visst inte med. På Arlanda är tullen överhopade av paket med ”diskret avsändare” som vid kontroll visat sig innehålla maskeringstejp märkt ”Äktsvensk” samt på baksidan knappt läsbart ”Made i China”.

      1. Kan tänka mig att tejpen inte är helt ren, eller ska vi säga rasren, eftersom jag många gånger sett Jimmie kila sig på överläppen under de möten han uppträder tejpad. Kinesiskt nickel eller svenskt stål kan förorena ädlaste produkt… En affärsidé: Kanske kan någon föreslå att tejpen sätts mellan 1,5 och 3 centimeter längre ned?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s