10 reaktioner till “Vad fattas?

 1. Det var en oerhört svår fråga, ity så mycket fattas. Måste få återkomma när jag listat och värderat allt som fattas… Följdfrågan blir om man kan prioritera negativa egenskaper? Hm, nu fick jag nåt att klura på…

  1. Jo, jag håller med. Antalet svar på frågan är i generell mening hart när oändligt. ”Korkade beslut” är bara ett av dessa, ehuru inte det i bildgåtan efterfrågade.

   Du kan absolut använda ”prioritera negativa egenskaper”; det är väl inte värre än räknenissarnas ”negativ vinst” och ”negativ tillväxt”. Hmm … vid närmare eftertanke är nog rangordna eller gradera att föredra.

   1. Ja, nu jäklar närmar sig sanningens minut… Orden ringer i öronen… Negativ vinst, negativ tillväxt… Vad är upp och vad är ned, svart och vitt? Ingen vet… Men snart måste jag klicka på bilden. Men först en stor konjak… Men sen så… Återkommer…

  1. Ha-ha! Lysande idé att korka igen det fula trynet med ett fuckin’ big apple. Men med vilken sort? Månne ett granatäpple?

 2. ALLDELES UTOMORDENTLIGT RIKTIGT, AV SKRIFTSTÄLLAREN! 🙂

 3. Utanpå finns väl det mesta men inuti är det ett farligt kaos. Fortsatt styre av denna knäppskalle stämmer bäst med profetiorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s