Replik

Arkivbild, ursprungligen publicerad 2014.

Smygnazistiska sympatier hos hundratusentals svennar med helt andra grundläggande normer och värderingar än dem som byggt vårt solidariska, svenska samhälle blir – ställt utom allt tvivel – en belastning socialt OCH kulturellt. Har man fortfarande inte förstått det, så är man enligt min uppfattning fullständigt verklighetsimmun.

5 reaktioner till “Replik

  1. Blott en tragiparodi på herr förare Åkessons uttalande på Facebook, som jag, precis som du frånvarande på (a)sociala medier, blev varse på SVT. Klicka på bilden så kommer du till artikeln med uttalandet ifråga.

   1. Så dum jag är. Nu klickade jag. Nu sa det klick.
    Kan vi börja tro på att SD:s peak är nådd och att det nu bara rutschar utför? Jag tror det.

    1. SVT:s artikel har skrivits om sen jag refererade till den. Min parodi var ursprungligen mycket mer lik ett citat av Åkesson. Förmodligen har Åkesson själv omformulerat sig på Twitter och SVT följsamt ändrat i sitt referat. Om du googlar på sista meningen i min text hittar du också Åkessons ursprungliga. Detta apropå ”högt tonläge”.

     Ja, vi får hoppas. Just nu känns förändringar av väljarsympatierna som ett nollsummespel mellan de tre anfallarna på högerytterposition.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s