Snabba klipp 43

Jag läser på dagens svt.se:

ronnebynostalgi

Ja eller hur,
rubbet,
precis vad skit som helst från vår Herres bakgård,
till exempel fascismen.

 

4 reaktioner till “Snabba klipp 43

  1. Herr redaktören ska veta att hela redaktionen på alvarsamt2 uppskattar jernis intensiva och konsekventa arbete mot fascismens olika fula trynen. Trender i Ungern och Polen – EU-stater! – bör stämma till först eftertanke, sedan handling. Odören av 1930-talet måste bekämpas med kunskap och korrekt historiebeskrivning.

    1. Tack! Det gör mig så bedrövad och förbannad när L istället för att stödja eller regera med ett parti vars sakpolitik möjligen ligger en hårsmån till vänster om L:s slår sina påsar ihop med de konservativa för att med stöd av brunhögern ta makten. Historiens otäcka vibbar ekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s