Statsminister Åkesson ute ur garderoben

Så har den tunna, illa påstrukna fernissan fallit av. 100 dagar höll den. Marionettminister Kristersson är därmed ute ur bilden, såväl bildligt som bokstavligt. Kanske på väg mot den lediga garderoben, takhöjden lär i alla fall räcka.

(Det fyndigt tagna eller beskurna fotot, vilket är från morgonens presskonferens om regeringens förslag mot gängkriminalitet, har jag snott från Aftonbladet (fast de bruna pilarna är förstås mina). Lille Krille befinner sig i själva verket till vänster om Ebba Gräbba. Hur som helst: rör det sig om en freudiansk felskyltning eller vad är det frågan om?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s