Land kan med lag nedmonteras

Så har ännu en dag grytt i bananmonarkin Sverige. På sitt officiella Tjatterkonto meddelar statsminister Ulf Kristersson att enligt ny praxis kommer hädanefter lagrådet att konsulteras i lagfrågor enbart i den mån dessa avser inläggningar av sill, gurka och rödbetor. Justitieminister Gunnar Strömmer kallar till presskonferens vid vilken han stolt informerar om polisens nya vapen mot gängkriminalitet och terrorism: kebabspett smidda i svenskt kvalitetsstål från Sandvik.

(Inlägget är även publicerat i Arbetarbladet kultur 230307)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s