Handikapp?

En rubrik i dagens webbnummer av DN:

Premiär minsann, månne i fotboll eller beachvolleyboll? Satsar Putins sista kopek på det förra, ty än ligger snön vit på taken, så ock på den oskottade tomten. Men ”topplagen”? Nej nu förstår jag inte, börjar inte alla lag på noll? Eller är det som i den lukrativa friskolebranschen med de så kallade elitskolornas glädjebetyg, där den ekonomiska gräddans av allt att döma osedvanligt korkade ätteläggar ges det försprång som krävs för att de i vår individualistiska värld alls ska kunna hävda sig mot de kommunala skolornas överbegåvade elever? En värld i vilken Djursholms FF och IFK Östermalm börjar säsongen med säg 20 poäng medan Tensta IK och Ortens IF startar på max noll.

2 reaktioner till “Handikapp?

    1. Eller också är det tabellen efter premiäromgången som åsyftas: ”Topplagen (alltså de som vann sina matcher i premiären) visade klass (genom att vinna i premiären)”. Sicken pangnyhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s