Politiskt reko

Ta udden av nyfascisternas favoritinvektiv!

Januari 2014

Nästan 70 år har gått sedan andra världskriget slutade med att de mörka krafterna besegrades av den tidens PK-elit. Ganska få svenskar finns kvar som minns hur det var. Själv tillhör jag inte dem, men ekot från vad som hade hänt var fortfarande väldigt tydligt när jag var ung, då under det kalla krigets kyligaste dagar. Högerextrema diktaturer av mer eller mindre fascistisk karaktär, i Spanien, Portugal och Greklund, bestod fortfarande.

Nu tycks fasorna vandrat ur folkmedvetandet, historielösheten breder ut sig. I såväl Sverige som övriga Europa marscherar nyfascisterna. I maj är det val till Europaparlamentet, i september till riksdag, landsting och kommun. Måtte de bruna trynena tryckas tillbaka. Valet är ditt, och mitt, vårt. Rösta rätt, var politiskt korrekt!

Regnbågens färger är en ofta använd symbol för mångfald. Välkänt är också märket ”En svensk tiger” som avvändes i en kampanj under just andra världskriget. Tillsammans blev det en pastisch. Dela gärna eller sprid på annat sätt.

Oktober 2014

Knappt en av sju svenskar röstade i förra månadens riksdagsval på det neofascistiska partiet Sverigedemokraterna. Å andra sidan valde drygt sex av sju icke-rasistiskt:

fingret åt sd

PK-dagen 11 maj 2015

pk_dagen

En reaktion till “Politiskt reko

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s