Bil(d)gåta

Ur dagens Expressen:

Lättförtjänta tipspengar: det rör sig givetvis om en Rolls Royce Phantom.

Mera bil. Volvo presenterade nyligen officiellt den nya S60 (V60)-modellen som är tänkt att få företaget på rull. Volvoledningens våta dröm har länge varit att få märket accepterat som en fullvärdig medlem i det så kallade premiumsegmentet. För det krävs som bekant först och främst groteskt överdimensionerade, utdragna frampartier med flygellock till motorhuvar och motorrum som lätt skulle kunna svälja en lastbilsmotor. I Aftonbladet kunde man konstatera att Volvo äntligen har tagit steget fullt ut:

Det kallas design.

2 reaktioner till “Bil(d)gåta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s