Annanafton

Nu omarbetad upplaga med upplyfta kommentarer och ny titel!

Ur gårdagens (valfria) tidning:

Saligt är att sälja … och köpa

Internt på Skatteverket heter det visst numera salevinstbeskattning. Förresten kallar man sig själva för Tax Dalecarlians. Världsvant ska det vara.

Och dagens smågrabbar drömmer om att bli saleplanspilot – tret helst, nota bene. Allra helst vill dom förstås bli datorspelskonstruktör eller dokusåpakändis.

[Svåger d ä] Nya påfyndet är ju att starta Annandagsrean redan på Juldagen – som OnOff och ElGiganten – då hinner man med båda dagarna…yipeee!

[Jernis] Det är väl inget konstigt med rea på annanafton. Sånt där är vi svenskar världsbäst på. Numera tjuvstartar vi julafton som i sig är en tjuvstart. Då är dessutom att tänka på att annandagsrean är julens klimax, hur långt som helst före Kalle Anka och julkul i sänghalmen.

4 reaktioner till “Annanafton

  1. Nya påfyndet är ju att starta Annandagsrean redan på Juldagen – som OnOff och ElGiganten – då hinner man med båda dagarna…yipeee! 🙂

    1. Det är väl inget konstigt med rea på annanafton. Sånt där är vi svenskar världsbäst på. Numera tjuvstartar vi julafton som i sig är en tjuvstart. Då är dessutom att tänka på att annandagsrean är julens klimax, hur långt som helst före Kalle Anka och julkul i sänghalmen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s